gortyniatv.gr
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Μαζί με τον Μέγα και ο Αγγελής Πετρόπουλος: “Μεγάλη ελπίδα να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο”

Κοινοποίηση

Αγγελής Γεωργίου Πετρόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας
Επικεφαλής Παράταξης Η κραυγή της Γορτυνίας

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Γορτύνιες, Γορτύνιοι,
Μετά τη μόνιμη επιστροφή στη γενέτειρα μου, το χωριό Νυμφασία (έλκω την καταγωγή μου από Μπουλιάρι εκ πατρός και Μυγδαλιά εκ μητρός), η ενασχόληση με τα κοινά για την υπηρέτηση του τόπου και των κατοίκων του, αποτέλεσε και αποτελεί για μένα πολύ μεγάλη προτεραιότητα.
Ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, ο τόπος που ζούμε, θέλει την αγάπη αλλά και την ενεργό δράση όλων μας.
Η περιοχή μας είναι πολύ όμορφη και ελκυστική. Από την μία προσελκύει τουρισμό αλλά από την άλλη έχουμε συνεχή μείωση του πληθυσμού. Οι παραγωγικές δραστηριότητες στην γεωργία και στην κτηνοτροφία εγκαταλείπονται, τα χωριά ερημώνουν και γίνεται τόπος γερόντων. Αυτή είναι η κατάσταση και οφείλουμε να την αντιστρέψουμε.
Πρώτα από όλα όσοι ζουν στην Γορτυνία, και πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, δεν είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες, έχουν ανάγκες και πρέπει να υποστηρίζονται.
Οι νέοι που συνεχίζουν να μένουν μόνιμα στην Γορτυνία πρέπει να υποστηρίζονται και να τους προσφέρονται οι απαραίτητες παροχές, ώστε να εξασφαλίζουν ποιότητα ζωής και να μην φύγουν και αυτοί.
Οι Γορτύνιοι που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι και έρχονται στο πατρικό τους, πρέπει να βρίσκουν τα χωριά περιποιημένα και νοικοκυρεμένα .
Οι επισκέπτες και οι τουρίστες πρέπει να βρίσκουν έναν τόπο καθαρό, ώστε να μπορούν να απολαύσουν την επίσκεψη τους και να συνεχίσουν να έρχονται.
Ο Δήμος είναι η κοντινότερη σε εμάς δημόσια αρχή που πρέπει να αντιμετωπίζει όλα τα παραπάνω λύνοντας τα προβλήματα και δίνοντας προοπτικές.
Δυστυχώς η κατάσταση τη τελευταία δεκαετία χειροτερεύει. Ο Καλλικράτης που ένωσε τους τότε 8 Δήμους για να δημιουργήσει έναν νέο ισχυρό Δήμο με οργάνωση και υπηρεσίες για τον δημότη, για τα αναγκαία έργα, για την καθαριότητα, για το νερό, για την οδική σύνδεση κλπ., δεν πέτυχε…
Ο Δήμος Γορτυνίας στην σημερινή του μορφή είναι επικίνδυνα ανοργάνωτος, είναι σε πλήρη αδράνεια, δεν εξυπηρετεί τους δημότες, δεν προγραμματίζει και δεν υλοποιεί έργα, ενώ παράλληλα δεν λειτουργεί με διαφάνεια και λογοδοσία.
Για κανένα μεγάλο ή μικρό θέμα δεν υπάρχει σχεδιασμός και προετοιμασία. Τα προβλήματα συσσωρεύονται και δεν λύνονται. Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για να μην λειτουργεί κανένα συλλογικό όργανο και οι πελατειακές σχέσεις κυριάρχησαν από τις ίδιες τις ανάγκες.
Η απόφαση του εξαίρετου επιστήμονα Παναγιώτη Μέγα, έντιμου και ικανού ανθρώπου με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, μας δίνει μια μεγάλη ελπίδα να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο .
Είναι τιμή για τον τόπο μας, που μετά από μια αξιόλογη διαδρομή ως γιατρός αποφάσισε να ηγηθεί της προσπάθειας για μία Γορτυνία που αξίζουμε.
Όλοι εμείς που συμπορευόμαστε με τον Παναγιώτη Μέγα μέσα από μία ανοιχτή, καθαρά δημοκρατική και ανιδιοτελή προσπάθεια, έχουμε έναν και μοναδικό στόχο, να είναι ο τόπος μας ένας τόπος που χαίρεσαι να ζεις σε αυτόν.
Γορτύνιες, Γορτύνιοι,
Με σημαία την αλήθεια, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, συστρατεύομαι με την παράταξη του κ. Μέγα Παναγιώτη, για την ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

kalimera-arkadia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κωνσταντοπούλου: «Μακριά από τα ψηφοδέλτια κυβερνητικών κομμάτων»

Αναβολή των εκλογών του Οκτωβριου ζητά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τρόπαια Γορτυνίας | Συνάντηση εργασίας μεταξύ στελεχών του προγράμματος ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ και του Κέντρου Κοινότητας Τρίπολης